Ad van Marrewijk


Persoonlijke missie

Ik ben altijd nieuwsgierig naar het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam. Hoe je het lichaam op zo’n natuurlijk mogelijke manier terug in balans kan brengen, als het te ver uit balans is geraakt. Door het inzetten van ofwel voedingsadviezen, voedingssupplementen, energetische middelen of gerichte massage, probeer ik het lichaam weer voldoende in balans te krijgen. Ik ga uit van een onderlinge samenhang van fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen. Ik ben een warm voorstander van de integrale geneeskunde. Hiermee bedoel ik ook de samenwerking tussen de reguliere en de natuurlijke geneeskunde. Hier en daar zie je dit gebeuren, maar eigenlijk nog onvoldoende. Lichaamsbeweging is een belangrijk item voor mij. Wie regelmatig voldoende beweegt functioneert beter. Want al is de agenda nog zo vol, ontspanning door inspanning hoort erbij!

Werkervaring

Na de middelbare school ben ik gaan werken in ons familiebedrijf. Een groente tuinbouw- bedrijf.
Nadat ik in 1987 gestart was met de opleiding natuurgeneeskunde, werd de combinatie met het runnen van een tuinbouwbedrijf moeilijk. Ik heb toen het toch wel lastige besluit genomen om het familiebedrijf te verkopen en mijn leven over een andere boeg te gooien. Sinds 1993 ben ik gediplomeerd natuurkundig therapeut (academie voor natuurgeneeskunde Amsterdam). Na 11 jaar adviezen geven in natuurdrogisterij in de Groene Passage in Rotterdam en 7 jaar voorlichter en trainer bij Solgar Vitamins in Haarlem, ben ik medefirmant geworden van Organamic.
Naast opleidingen en cursussen (o.a. Drogist, Stoelmasseur, Totaalbalans, Voeding en Sport, Orthomoleculaire geneeskunde) heb ik in 2010 de basis opleiding EFT (Emotional Focused Therapy) gedaan om samen met Lianda stellen te begeleiden die bij ons relatiecursussen doen.
Sinds 2002 houd ik me bezig met het ontwikkelen en onderhouden van het landgoed Theursot in Frankrijk.

Privé

Getrouwd en ik woon met mijn vrouw in Ooltgensplaat. We hebben samen  twee volwassen kinderen die op zichzelf wonen. Wij hebben een mooie en aangename tweede woon en werkplek in de Bourgogne in Frankrijk. Daar werk ik met plezier op het landgoed of in het huis waar altijd wel wat te doen is. Gelukkig vind ik klussen erg leuk dus dat komt zowel in Frankrijk als in Nederland erg goed uit.
Ook ben ik fanatiek lange afstandloper, heb veel wedstrijden en verschillende marathons gelopen en hoor nog bij de betere lopers in mijn leeftijdscategorie. Ook is het heerlijk om de racefiets of de mountainbike te pakken en een stukje te fietsen door de Morvan of over het eiland Goeree Overflakkee.
Ik lees graag spannende thrillers en het dansen van de Tango was voor mij een uitdaging waar ik aarzelend aan begon, maar wat ik nu niet meer zou willen missen. Daarin gaat het om op elkaar afgestemd te zijn, elkaar goed aan te voelen en duidelijk te zijn waar de volgende stap heengaat.