organamic lianda1

Lianda van der Knaap

Het is mijn persoonlijke missie de kwaliteit van het menselijke leven en de onderlinge relaties tussen mensen te verbeteren.. Ik heb veel energie die ik graag inzet om de potentiële groei die ieder individu en elke organisatie heeft te benutten en prikkelen. Niets mooiers dan mensen die meer gaan zien, ervaren en begrijpen en hen te zien ontwikkelen naar een ander niveau .
Ik ben er van overtuigd dat waar een wil is er ook een weg is. Alleen moet u die weg wel willen vinden en er voldoende aandacht en ruimte aan geven om het nieuwe te kunnen laten ontstaan.

Meer over Lianda

 

organamic ad

Ad van Marrewijk

In mijn werk ben ik altijd nieuwsgierig naar het zelf herstellend vermogen van het menselijk lichaam. Hoe je het lichaam op zo’n natuurlijk mogelijke manier terug in balans kan brengen, als het te ver uit balans is geraakt. Door dit te meten en het inzetten van ofwel voedingsadviezen, voedingssupplementen, energetische middelen of gerichte massage, werk ik eraan het lichaam weer voldoende in balans te krijgen. Ik ga uit van een onderlinge samenhang van fysieke, emotionele, mentale en spirituele processen en licht dit ook graag toe aan mijn cliënten.

Meer over Ad